BIG BREAD KITCHEN MAARN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 481 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Bread Kitchen Maarn. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 20:35 Het duurde bijna 90 minuten om een portie partysnacks en bitterballen te bezorgen. Het doosje met snacks lag onderop in de bezorgtas en veel snacks waren daardoor platgedrukt. Ook waren ze lauw ipv warm.
13 jun 2024 om 23:20 Snel en prima, alleen mosterd voor kroketten vergeten :-)
10 jun 2024 om 11:41 Het eten was erg goed, warm wat warm moest zijn en koud wat koud moest zijn. De porties patat waren erg groot, lekker, maar normale portie zou ruim voldoende zijn geweest
5 jun 2024 om 18:54 Ruim voldoende eten, keurig in aluminiumfolie ingepakt zodat het eten warm blijft. Een absolute aanrader voor bezorgmaaltijden.
5 jun 2024 om 17:49 To much time waiting, order not complete. Definitely not a good experience.
2 jun 2024 om 21:07 Super schofterig behandeld aan de telefoon toen we na 1,5 uur belde waar ons eten bleef, onbeschoft personeel en bestelling die totaal niet klopte 1e keer besteld maar meteen de laatste keer
1 jun 2024 om 21:25 Bij superfrites back in town (waar bij staat: frikandel, kroket en mayonaise) is het blijkbaar de bedoeling dat wanneer je mayonaise erbij wilt dat je dit in de opmerking erbij zet. Vind ik heeel raar. Ook slechte service aan de telefoon!
30 mei 2024 om 20:40 krijg twee kroketten terwijl ik er 1 bestel, krijg een bamischijf in plaats van een nasischijf. en dan nog een milkshake die ik in chocolade smaak had besteld, maar de choco ver te zoeken was.
6 mei 2024 om 11:23 Ruim op tijd besteld, maar toch een half uur later dan aangegeven bezorgd. Eten was ook nog eens lauw/koud. Niet voor het eerst en nu echt de laatste keer dat ik hier heb besteld.
4 mei 2024 om 19:34 Goede kwaliteit eten.
4 mei 2024 om 16:41 Koud en veel te laat
4 mei 2024 om 11:03 Het eten was helaas koud toen het bij ons aankwam, heb meer dan de helft van het bakje patat weggegooid omdat het slap was en heel koud. Broodje dat besteld was, was gelukkig nog wel warm