BIG BREAD MAARN

BIG BREAD MAARN Heerlijke snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 287 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Bread Maarn. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 20:39 Vond het eten goed. Alleen weet ik niet wat voor zout er gebruikt is volgens mij low salt, dit proefde ik en vond ik minder lekker. Verder dacht ik te hebben aangegeven dat ik oorlog zonder ui wilde maar dit heeft hij niet opgeslagen, kreeg met ui
25 jun 2022 om 21:59 Patat half gaar , beetje massa is kassa idee. Volgende keer maar weer naar de buurman. Duurt iets langer maar kwalitatief veel beter
25 jun 2022 om 18:43 Als altijd top!! Voor ons geen andere!!
6 jun 2022 om 2:42 Snel geleverd, heerlijk gegeten. Helaas was de hele onderkant van het broodje zompig geworden
28 mei 2022 om 10:32 Weer prima kwaliteit en op tijd
22 mei 2022 om 20:23 Eten was erg goed, van alles genoeg gekregen( teveel) bezorging was korter dan aangeven
21 mei 2022 om 22:53 Veel keuze. Wij zitten 14 km vanaf hun, maar het eten was nog warm en lekker.
17 mei 2022 om 20:40 Snel geleverd en genoeg te smikkelen
1 mei 2022 om 12:36 Lekker !!!!!!!
30 apr 2022 om 20:08 Goed voor elkaar .!!
27 apr 2022 om 21:45 Deze keer helaas niet best. Veel te laat en verkeerd eten.
26 apr 2022 om 20:46 Kipsaté was heerlijk