BIG BREAD MAARN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 305 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Bread Maarn. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 20:17 9 burgers met friet besteld, snel bezorgd en heerlijk vers!
11 sep 2022 om 22:18 Het is erg jammer dat je niet van dezelfde kwaliteit uit kan gaan. De ene keer is het erg lekker en goed gemaakt, de andere keer is het heel slecht. Vandaag was zo'n dag. Koude snacks, vieze slappe patat en een burger die in elkaar is gegooid.
1 sep 2022 om 20:24 Voor derde keer was bestelling niet compleet (missende milkshake) en kreeg ik 3 frikandellen ipv lange lummel zonder overleg. Burgers zijn lekker, maar ik zou ze afhalen, dan kan je controleren of het klopt.
26 aug 2022 om 21:52 Heel lekker gegeten alleen de lekkerbek was net iets te lang bereid, al was de smaak er niet minder om! Echte aanrader! Werd snel bezorgd en een hele vriendelijke bezorger ook nog! Top!
20 aug 2022 om 12:54 Heerlijk gegeten, zeer ruime portie
19 aug 2022 om 22:31 Goed krokant eten, hamburgers erg lekker. Snelle bezorging!
7 aug 2022 om 20:12 Lack of ordered extras in every burger. It looked messy and was cold when we picked it up.
5 aug 2022 om 20:48 Heerlijk gegeten, de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Keep it up!
3 aug 2022 om 6:46 De kwaliteit van het eten is de afgopen tijd erg achteruit gegaan. De bestelde snacks lagen in het bakje in hun egen vet en weer waren de snavks zo goed als zwart gebakken
23 jul 2022 om 21:13 Het eten was erg vet en ook een soort van aangebrand. Was volgens mij ook oud vet. Ik had patat oorlog met ui besteld, kreeg patat met. Ik heb de snacks niet opgegeten ivm het vet en aangebrand. Ben ik niet gewend van big bread.
6 jul 2022 om 23:01 Was heerlijk en snel bezorgd !
3 jul 2022 om 11:14 Het was er voor de tijd dat ze zijden geleverd